Tässä otteita tähtikartastani jotka musta pitää paikkaansa:

Näppärä,pikkumainen ja ylikriittinen,huomionhakuinen ja pistää nenänsä joka paikkaan,
sosiaalinen,älykäs ja järkevä,rehellinen, suorasukainen ja herkkä, uskoo rakkauteen,ystävystyy henkilöihin joista on hyötyä ja suojaa heitä,kuvittelee usein olevansa suurempi kuin on. Viettelee vain vietelläkseen - todistaakseen että on hienompi kuin on.Aggressiivinen, provosoiva ja impulsiivinen. Hän on rohkea ja seikkailumielinen.Matkustaminen ja kirjoittaminen ovat hänelle mielekästä puuhaa ja hän oppii innolla uusia asioita. Hän tuo itsensä esille hienoilla sanoilla ja puheilla, mutta ei kuuntele muita.Organisointi on hänelle tyypillistä,saattaa olla röyhkeä eikä anna anteeksi kovinkaan helposti.Ujo ja herkkä ,toisaalta rohkea ja eloisa.Tarkkanäköinen, älykäs ja tunteellinen.Seksuaalisesti aktiivinen(xD)

Kiinnostunut mystiikasta ja vaihtoehtoisesta terveydenhoidosta.Herkkä pelästymään,synnyinlahjanasi sait helpon itseilmaisun taidon. Olet optimistinen ja hyvin muuntautumiskykyinen,persoonallinen, suvaitseva ja
luottamus on sinulle tärkeää.Ystäväpiiriisi kuuluu muutamia harvoja, mutta sitäkin läheisempiä henkilöitä.

Olet omaperäinen ja kekseliäs. Et halua kuluttaa aikaa pitkiin opiskeluihin, vaan haluat ajatella itsenäisesti ja persoonallisuutesi on voimakas. Rutiinit kyllästyttävät sinua nopeasti, etkä viihdy työssä, jolla mielestäsi ei ole tarkoitusta. Älykäs keksiminen ja löytäminen ovat sinun ominta toimintaasi.

Sinulla on mielikuvitusta,rakastat taidetta.Olet hyvin tiedonjanoinen, haluat opiskella tiedonsaannin takia. Henkisyys, filosofia ja vieraat kulttuurit kiehtovat älyllistä liikkuvuuttasi.

Sinä haluat kodin, johon voi ankaran työpäivän jälkeen vetäytyä kaikessa rauhassa viettämään luonnonläheistä tai yksinkertaista perhe-elämää. Olet taloudellisesti suunnitelmallinen, varovainen rahankäytön suhteen ja suunnittelet kotiin liittyvät hankinnat pitkällä tähtäyksellä.

Et pidä rutiineista ja jäykkyydestä. Olet romanttinen, täynnä fantasioita ja mielikuvitusta.Pidät matkustelusta, seikkailuista, uusien ihmisten tapaamisesta ja osaat antaa arvoa toisille ihmisille.Sinulle sopii parhaiten ammatti, joka sallii paljon ihmisten tapaamista.

Oikeudentajusi ja muistisi on hyvä. Olet tyylitajuinen ja vauhdikas ja fyysiseltä olemukseltasi eloisa koko ikäsi.Perheen rakastava tuki on sinulle merkityksellinen. Tämä luo pohjan myöhemmälle uteliaisuudellesi tarttua erilaisiin tilanteisiin, ja pidätkin liikkumisesta ja matkustelusta. Olet avoin ottamaan yhteyttä erilaisiin ihmisiin.
Tunteenpuuskassa voit toimia ensin ja ajatella vasta sitten, sinun olisikin hyvä opetella laskemaan kymmeneen, ennenkuin reagoit, muuten seuraa riitaisuuksia, joita voit joutua katumaan myöhemmin.

Pidät kauneudesta ympärilläsi .Haluat elämääsi hyvinvointia ja huolettomuutta.Arvomaailmasi ilmenee toimintasi kautta.
Persoonallisuutesi on voimakas, olet sulava ja nopealiikkeinen.  Luonteesi on avoin.Sinun tulisi oppia realiteetteja liiallisen idealismin sijasta.

Olet selviytyjä, joka rakastaa elämää sen kaikissa muodoissa tarttuen dynaamisesti hetkeen, ja joskus voit olla hieman ylienerginen väsyttäen itsesi ratkoessasi pulmia, joita otat hoitaaksesi.

Voit hankkia paljon lapsia, suurperheen tavalla tai toisella xD!

Saatat olla riitaisa ja määräilevä tuodessasi esiin omia näkökantojasi ja kykenemätön näkemään oman arvomaailmasi ristiriitaisuuksia.

Olet ystävällinen, suvaitseva ja ymmärtäväinen.Pidät kaikesta kauniista, taiteesta, tasapainoisuudesta ja harmoniasta. sinun luonteesi on jakava ja sosiaalinen, olet luonteva ja rakastettava.

Toimintakykysi eri tilanteissa ei ole paras mahdollinen, joko olet arka tai vain laiska tarttumaan asioihin. Mielikuvituksesi vie sinut kauas realismin poluilta uneksimaan ja haaveilemaan, ja tämä voi tuoda monenlaisia ongelmia niiden kanssa jotka haluaisivat, että huolehdit oman osasi velvollisuuksista.

This is me ;)