Kaikkihan tietää että yöllä tulee aina kaikenlaisia ajatuksia ja yleensä just niitä kaikkein "fiksumpia" xD!

No tänään tai oikeastaan eilen illal oltiin N:lla kun meillä oli tyttöjen ilta,7 tyttöä yhteensä!Meil oli tosi hauskaa,syötiin paljon herkkuja,katottiin leffaa ja pelattiin Frendit-peliä xD Oli kertakaikkiaan tosi kivaa,vaikka alussa epäilinkin että saattaisia tulla sellaisia vaivautuneita hetkiä tai muuta sellaista...Onneks ei tullut ^___^!

Nyt vähän harmittaa ku olen syönyt aivan tajuttomasti herkkuja täs parin päivän aikana...Äidin suklaatkin pöllin,tosi kiva sit ku se huomaa....Toiv ei pitkään aikaan...Nyt illallaki söin melkein 200g suklaata (sen jälkeen kun tulin kotiin N:lta!!!) mutta en aio luovuttaa projektini suhteen,eteenpäin mennään ja huomenna (tänään) sit vähän kevyempi päivä...Mulla on muutenkin ollut tapana tallentaa netistä laihojen mallien ja starojen kuvia ja muutenki kattoo niitä sekä olla mukana kaikissa laihdutuskeskusteluissa saadakseni tukea.Nyt se on loppu!Poistin koneelta kaikki kuvatkin! Tästä lähtien pärjään omillani...

Valitettavasti nyt ei tule mitään fiksua tai edes tyhmää mieleen mistä voisi edes jotain kirjoittaa...Taidan vaan kuunella noita biisejä ja mennä sit nukkuu :)

<3