Tuntuu ihan maanantailta kun pitkäst aikaa palasin koulun penkille ;)

Nukuin tosi huonosti,yöllä neljän aikaa heräsin siihen kun kamalan ahdistava uni herätti mut!Ja aina kun yritin sulkea silmäni uudestaan uni ja sen ahdistavat kuvat palasivat!Unessa ei varsinnaisesti tapahtunut mitään mutta mun painajaisunet eivät koskaan ole muuta kuin omituisia ahdistavia kuvia ja kuvioita!Vaikka kuinka yritin keksiä ja kuvitella kaikkia kivoja juttuja niin ei auttanut...Kai mä sit lopulta nukahdun ku seitsemältä kellon soittoa säikähdin...Aamulla en paljon mitään erikoista aikaiseksi saanut ja oli sellainen ei huvita mikään-olo.Jopa ajatus kesästä oli masentava,kaikista noista aamuista ja illoista ku mennään töihin ja tullaan töistä,likaisesta asunnosta,autosta,vaatteista!

Mutta sitten kun mentiin venevälityksen ohi huomasin risteyksessä paloauton!!!Täynnä NUORIA palomiehiä! Se odotti siinä ja päästi jonkun naisen ohi,no me Liun kaa tultiin sen naisen perässä ja mua alkoi kauheasti naurattaa ja hymyilin sit noille palomiehille ja sit he tööttäs mulle xD Että hymyilytti loppupäivän! <3 No matikan tunti meni ihan ok,vaikka en löydä YHTÄÄN MITÄÄN järkeä koko vektorihommast! Ja äikän tunnil oli hauskaa ku väiteltiin luokas miten määritellä taide ja onko esim Tanssia tähtien kaa taidetta yms. Ruotsin tunnitki oli ihan ok.

Koulussa muuten S kertoi että hän oli päässyt kesän alussa aukeavaan Lidliin töihin ja huomasin että en ollut yhtään kateellinen sille (kuten N tuntuu olevan kaikille ja alkaa heti mollaa sit sitä työpaikkaa tai asiaa,lisää tosta myöh.) paitsi ehkä vähän S:n pomosta!!! Nimittäin S kertoi että se on pitkä,vaalea,nuori ja tosi tosi tosi mukava juuri yliopistosta valmistunut jätkä! <3 Vähän oon kade !!! xD Sit S kertoi sen työhaastattelusta yms ja oli kiva nauraa yhdessä ;)

No sit meille Liun kaa oli soitettu jostain lastenhoitohommista ja kun sanoin siitä N:lle niin tapansa mukaan hän rupesi mollaa sitä heti ; tollaisis paikois on aina tosi paljon kakaroita,hoitajia tuskin paria enempää,tosi raskasta,huono palkka eli ihan surkea homma siis!No soitin sinne ja kivalta vaikutti eli mennään Liun kaa sinne luultavasti :) Mä en tajua miksi pitää pistää heti matalaksi jos toisen saa jotain tai tollast! Se on niin tyhmää ja läpinäkyvää!Itse ainakin iloitsen toisen puolesta vilpittömästi! :)

No nyt pitäisi sitten alkaa tekee kouluhommia ja joudun mahdollisesti pakenee huoneesta jos L tuo P:n meille...

*iloinen*