Eilen olin tosi poikki ja menin jo 20:30 sänkyyn vaikka nukahdin joskus 21...Niinpä heräsin sitten yöllä neljän aikaan ihan pirteänä ja nukuin "koiran unta" aamuun asti kunnes kellot soi seitsemältä!Vaikka en jaksannut eilen lukea ruotsia paria sivua enempää niin koe oli yllättävän helppo ja meni ihan ok vaikka moni juttu menikin väärin :) Ensimmäiset 4 tehtävää tein ekan 10 minuutin aikana ja loput neljä sitten 30 minuutin aikana ;) Menin sitten 10 lukemaan hissaa koska lupasin pitää hissan tukiopetustunnin L:lle ja S:lle.Muut liittyi mun seuraan joskus 10:30 ja sitten mentiin jo syömään...Nam koulun muussia <3!

Opetin muita noin 1h 30min yhteensä ja ehdittiin 2/3 kirjasta käydä läpi ja toivottavasti he myös ymmärsivät jotain.Valitettavasti oli pakko lopettaa ku aamulla mulla kastui jalat ja märät sukat ja kengät ei ole kovinkaan mukavat!Tunnin puhumisen jälkeen meinasi ääni lähteä ja päätäkin jyskytti vielä!

Huono olo parani heti ku pääsin kotiin ja huomasin postin : Pikku naisia-video <333 ja uusin DEMI! Viime aikoina olen huomannut että Demi alkaa ole liian lapsellinen mulle mutta tää lehti käänsi pääni taas toiseen suuntaan! Lehdessä oli niin monia juttuja jotka iski suoraan kalloon ;) Erityisesti ihastuin s.50-51 Mokaa iloisesti!-juttuun sekä Paulan pitämään kolumniin lehden alussa!Se sai mut innostumaan lukemaan ja pänttäämään ens jaksossa sekä nyt koeviikolla! Totta se on että täällä länsimaissa koulunkäynti on ihan tavallinen juttu mutta useissa muissa maissa maailmalla se on vain rikkaiden luksusta!Joten kun meillä on mahdollista opiskella täällä ilmatteeks,niin miksi hukkaamme sen mahdollisuuden tekemällä (tai jättämällä tekemättä!!!) jotain muuta...Lisäksi lehdessä oli juuri sellaisia tyyli ja sisustusjuttuja jotka ovat mun mieleen! Valkoinen ja mustavalkoinen sisustus ja tyyli <333!

Kello on jo kohta kaksi joten pitää alkaa lukee taas...Hissan kirjasta on joku 50 sivuu vielä lukematta mutta onneksi alkuosaa tajuan sillai melko hyvin...En tiedä jaksanko lukea terveystietoa ollenkaan...Jos vetäsee sen läpi maalaisjärjellä! ;)

Nyt odotan viikonloppua(näen luultavasti L:n,katon Pikku naisia-videon ja rentoudun lukemisen lomassa(psyka ja enkku :)!

Illemmalla tulen pistää tänne lukemisen tuloksia jos jaksan...